andmSdiam 

Wie zijn wij?

Marianne van der Giessen

In 1991 ben ik afgestudeerd als logopedist. Sinds 1999 heb ik samen met mijn collega een praktijk in Rotterdam Kralingen. In de praktijk zie ik vooral kinderen en volwassenen met (meer)talige problematiek, articulatieproblemen, fonologische problemen, stemproblemen en afwijkende mondgewoonten.

In de afgelopen 30 jaar heb ik me vooral gespecialiseerd in de behandeling van leerproblemen op het gebied van lezen en spelling

 

 

 

 

Natasja von Grumbkow

In 1995 ben ik afgestudeerd als logopedist. Sinds 1999 heb ik samen met mijn collega een praktijk in Rotterdam Kralingen. In de praktijk zie ik vooral kinderen en volwassenen met (meer) talige problematiek, articulatieproblemen, fonologische problemen, stem problemen en afwijkende mondgewoonten.

In de afgelopen 25 jaar heb ik me vooral gespecialiseerd in de behandeling van stotteren; ik begeleid hele jonge kinderen  maar ook volwassenen

 

 

 

 

Janine Overbosch

Vanaf september 2019 ben ik ook werkzaam in deze praktijk. Ik begeleid cliënten op stem en zanggebied vanuit een passie voor zang, eigen zanglessen en het zingen in koren en ensembles. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van chronische stemproblemen. Mijn jarenlange docentschap in stemvakken, stagebegeleiding en onderwijsontwikkeling maakt mijn vakbekwaamheid completer. Momenteel volg ik de opleiding Systemisch- Dialogisch werken en heb de Acceptance and Commitment Therapy afgerond.